Contactformulier

Consumentenrecht

Wij bieden u hier de mogelijkheid om een verzoek in te dienen voor het inzien, verwijderen of rectificeren van uw persoonsgegevens. Vul het onderstaande formulier in en voeg tot slot een geldige kopie van uw identiteitsbewijs toe.

Contactformulier

Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat wij gericht naar uw data kunnen zoeken.
(velden met een * erachter zijn verplicht)

Welk verzoek wilt u bij ons uitzetten? *

U kan een verzoek tot bezwaar verzet tegen Direct Marketing communicaties via verschillende kanalen (telefoon, postadres, e-mail etc) indienen.

Heeft u een Persgroep account?
Elke abonnee en nieuwsbriefontvanger beschikt over een Persgroep account. Met een Persgroep account kunt u eenvoudig op alle digitale diensten van de Persgroep inloggen. Hierdoor kunt u op een centrale plek uw voorkeuren en instellingen beheren. U krijgt meteen een duidelijk beeld op uw inschrijvingen voor nieuwsbrieven en commerciële aanbiedingen en geeft zelf uw keuze aan voor in-of uitschrijving. U kan ook gebruik maken van onderstaand formulier of contact opnemen met onze Klantenservice.
Voor de door u op te geven merk(en) van De Persgroep zullen wij inzage verschaffen in de persoonsgegevens van u die bij ons geregistreerd zijn.
Als u de indruk heeft dat bepaalde gegevens van u foutief zijn vastgelegd, kunt u hiermee een verzoek tot rectificatie indienen. Veel gegevens kunt u overigens ook zelf wijzigen via de website of direct laten wijzigen als u contact opneemt met de Klantenservice.
Op uw verzoek kunnen wij uw persoonsgegevens verwijderen uit onze systemen. Vanwege fiscale eisen zijn wij echter genoodzaakt financiële gegevens te bewaren tot 7 jaar na het einde van de overeenkomst. Onze websites maken gebruik van cookies nadat u hiervoor toestemming hebt gegeven. Deze worden gebruikt om artikelen en advertenties te tonen die aansluiten bij uw interesses. Indien gewenst kunt u deze zelf verwijderen via de browser die u gebruikt.

Persoonsgegevens:

*
*
*

Kies het merk waar uw verzoek over gaat*
(meerdere opties mogelijk)*
Voeg uw identiteitsbewijs toe: *

Om uw identiteit te controleren verzoeken wij u hieronder een foto(kopie) van uw legitimatie toe te voegen. Identiteitskaart, paspoort of rijbewijs volstaan.

Bekijk de volgende website voor het maken van een veilige kopie van uw identiteitsbewijs: KopieID app

Het identiteitsbewijs dient uitsluitend ter identificatie; zodra dit is uitgevoerd verwijderen wij dit uit ons systeem!

*


Voor overige verzoeken op het gebied van privacy kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres: privacy@persgroep.be